Talvikauden avajaiset 24.-26. marraskuuta

Ylläksen talvikauden avajaiset saapuvat yhtä varmasti kuin lumi ja pakkaset.

Kolmipäiväinen ohjelma alkaa perjantaina 24. marraskuuta kello 13 Sport Resort Ylläksellä järjestettävällä HEAD suksitestauksella ja jatkuu tunturin samalla puolella Bar Kaapissa kello 20 vapaalaskukiertueen leffaillan merkeissä. Äkäslompolossa Lapland Hotel Äkäshotelli puolestaan tarjoaa ensimmäisen avajaispäivän iltana tanssikansan iloksi Vetonaula-orkesterin tahdittamat tanssit.

Lauantaina avajaisohjelma starttaa kello 10.30 Ylläs Ski Resortin koko perheen paripujottelulla ja laskutekniikkavinkeillä. Pujottelun jälkeen avajaisriehaa voi jatkaa Sport Resort Ylläksellä kello 14 alkavalla koko perheen pulkkarallilla.

Lauantain iltaohjelmassa on luvassa Äkäshotellin Vetonaula-orkesterin tanssien lisäksi ravintola Taigassa Ville Saarenkedon esittämää stand up-komiikkaa ja Jaana Isokangas trion musisointia.

Sunnuntaina päivä aloitetaan Sport Resort Ylläksellä lasten tarkkuuslaskukisalla. Samaan aikaan toisaalla, Kolarin peruskoululla, järjestetään Ylläs-Partion perinteiset joulumyyjäiset.

Viikonlopun virallisen ohjelman päättää Äkäshotellilla tanssikansaa liikuttavan Dreamsin esiintyminen.