Lunta tupaan – pian päästään rinteeseen!

Lokakuussa Ylläkselle satoi ensilumi ja nopeasti sen jälkeen rupesi näyttämään siltä, että tämähän jää pysyväksi olotilaksi. Pakkaslukemat ovat pysytelleet jatkuvasti yhden tai pari astetta miinuksen puolella, parhaimmillaan ollaan käyty 10 pakkasasteen tuntumassa.
Tämä tarkoittaa sitä, että lumitykit pääsivät aloittamaan työsarkansa Sport Resort Ylläksen rinteillä.

– Lumetus on jo ollut käynnissä, mutta nyt jouduimme hetkeksi keskeyttämään, Iso-Ylläksen toimitusjohtaja Osmo Virranniemi kertoo.

Vaikka alhaalla kylissä pysytään miinuksella, ylhäällä tunturissa on lämpimämpää.

– Toivotaan, että pääsemme jo maanantaina (toim.huom. 30.10.) jatkamaan, ainakin sääennusteet näyttävät sen suhteen hyviltä. Katsomme aina, että on vähän pidempi jakso pakkasta, jotta lumettaminen on tehokasta.

Sport Resort Ylläksellä on tavoitteena saada rinteitä huipulta saakka auki 18. marraskuuta.