Kuukkeli nro 17/2017 on ilmestynyt!

Talvikauden ensimmäinen Kuukkeli ilmestyi tiistaina 31. lokakuuta. Kansien väliin mahtuu juttua Ylläksen uuden logosta ja Visit Ylläksen uudesta organisaatiosta, uusista reittimerkinnöistä, partiolaisten SM-kilpailuista, Ylläksen talvikauden avajaisista, karatetreeneistä, Lapland Hotel Saagan johtajasta, Kittilän lentoaseman historiikista ja paljon paljon muusta. Hannukaisen kaivoshanketta käsitellään laajasti ja monesta kulmasta, koska ruskalehden jälkeen silläkin rintamalla on ehtinyt tapahtua vaikka ja mitä.

Koska nyt kuljetaan kovaa vauhtia kohti sydäntalvea, Kuukkeli haluaa muistutella tammikuun lopun isosta tapahtumasta, Ylläs Jazz Bluesista (25.-28.1.2018). Nyt ilmestyneestä lehdestä löydät nsimmäinen bändiesittelyn. Seuraavassa kahdessa Kuukkelissa esittelemme lisää esiintyjiä ja tammikuun lehdessä julkaisemme tapahtuman koko ohjelman.

Loppuvuoden Kuukkelit ilmestyvät 21. marraskuuta ja 12. joulukuuta. Marras-joulukuun vaihteessa ilmestyy myös englanniksi ja saksaksi julkaistava Ylläs Times.

Kuukkeli on ilmaiseksi jaossa yli sadassa ilmaisjakelupisteessä. Lisäksi sen voi tilata osoitteellisena kotiin (44 euroa/19 numeroa). Verkkosivuillamme julkaisemme kustakin lehdestä muutaman jutun kokonaan ja osan vain osittain.