Keskustelua kaivosasioista 5. syyskuuta

Missä malmeja on? Miten kaivostoiminta sopii muuhun maankäyttöön? Miten kaivosasioista pitäisi päättää ja miten kuulla eri osapuolia?

Näitä asioita on selvitetty GovAda-tutkimushankkeessa, jonka tuloksia kerrotaan työpajoissa Kolarissa 5. syyskuuta kello 12–16 (Luontokeskus Kellokas) ja Kittilässä 7. syyskuuta kello 8.30–12.30 (kunnan valtuustosali).

Osallistumalla työpajaan pääset myös ottamaan kantaa yllä oleviin kysymyksiin. Tilaisuudet ovat avoimia kaikille kiinnostuneille. Ilmoittautumalla osoitteeseen asta.kietavainen(at)ulapland.fi saat päivän tarkemman ohjelman. Ilmoittautumiset pyydetään 30.8. mennessä.

GovAda-hanke on Suomen Akatemian rahoittama ja GTK:n, Luonnonvarakeskuksen ja Lapin yliopiston toteuttama. Lisätietoa löydät GovAda-hankkeen verkkosivuilta.