Kaivosyhtiön tilaisuus mökkiläisille 6. heinäkuuta

Kuten Kuukkelin kesäkuun numerossa kerrottiin, kaivosyhtiö Hannukainen Mining Oy järjestää heinäkuun alussa kaksi infotilaisuutta: keskiviikkona 5.7. kello 17.15 koetoimintainfon ja torstaina 6.7. kello 15 mökkiläisten keskustelutilaisuuden. Molemmat tilaisuudet pidetään Kolarin kunnan virastotalossa.

Koetoimintainfossa kerrotaan tarkemmin koesuunnitelmista ja tärinämittauksista. Mökkiläisten tilaisuudessa halutaan kuulla vapaa-ajan asukkaiden mielipiteitä ja keskustella heidän kanssaan asioista, kuten esimerkiksi tiedottamisesta.

Hannukainen Mining lähetti kutsuja mökkiläisille viime viikolla 26. kesäkuuta. Samalle päivälle on päivätty myös yhtiön tiedote. Jos kutsu ei ole tavoittanut sinua, voit ilmoittaa asiasta kaivosyhtiölle yhteydenottolomakkeella, joka löytyy Usein kysytyt kysymykset -sivun alalaidasta.

Satu Renko