Minne katosi laukku Pihlajakadun pysäkiltä?

Olin eilen lähdössä Ylläkseltä Helsinkiin, kun jätin ison laukkuni Maisematien varressa olevalle Pihlajakadun bussipysäkille hakeakseni suksipussin läheisestä mökistä. Olin poissa pysäkiltä noin kello 17:25–17:35, jona aikana joku oli napannut laukun bussipysäkiltä. Kyseessä on iso harmaa North Facen laukku, joka painaa noin 26 kg ja sisältää muun muassa hiihtovarusteita, monot ja muuta Lapin lomalla tarpeellista.

Olin tapahtuman tiimoilta yhteydessä taksikeskukseen, bussiyrityksiin sekä poliisiin, mutta vaikuttaa siltä, että ainakaan kukaan ammattikuski ei ole pelastanut laukkua tien poskesta. Lentokenttäbussin kuljettaja vinkkasi, että asiasta voisi olla yhteydessä myös teihin.

En osaa sanoa onko joku napannut laukun ajatellen, että se on unohtunut siihen vai tarkoituksella varastanut sen. Joka tapauksessa kaipaan laukkua, tai erityisesti sen sisältöä kuumeisesti.

Annan mielelläni lisätietoja tapahtuneesta.

Paula
(Paulan yhteystiedot saatavissa Kuukkelin toimituksesta Satulta, 050 301 7181)