Huipulla puhaltaa -tapahtuma saanee jatkoa!

Sami Pitkämö, Sami Saari, Osmo Ikonen, Pete Parkkonen ja big band Boston Promenade vetivät järjettömän kovan kolmipäiväisen Huipulla puhaltaa -tapahtuman Ylläsjärvellä. Perjantain päätöskeikalla Taigassa tunnelma oli käsinkosketeltavan tiivis. Hiki oli sekä esiintyjillä että yleisöllä, lattia täyttyi tanssista. Tässä muutama tunnelmapala tapahtumasta. Lue lisää Kuukkelista 8/17, joka ilmestyy perjantaina 24. maaliskuuta. Sen verran kuitenkin paljastetaan, että tapahtuman järjestelyistä vastaavat jo lupailivat, että vaikka viisivuotinen setti oli tässä, jatkoa olisi luvassa. Pysykää kuulolla!

Satu Renko

Kuvat: ©Kuukkeli, luvaton kopiointi kielletty
Kuvia ja kuvauspalveluita ostettavissa: satu.renko@kuukkeli.com/050 301 7181

huipulla1

huipulla3

huipulla5

huipulla6

huipulla7

huipulla8

huipulla9

huipulla10

huipulla11

huipulla12