Hissistä pudonnut kiittää auttajiaan

Länsirajalla Etelä-Suomen hiihtolomaviikolla kahden lapsen kanssa laskettelemassa ollut äiti haluaa kiittää ystävällisiä kanssalaskijoita avusta. Hän kertoo pudonneensa yllättäen tyttärineen hissistä kesken nousun. Paikalle sattunut noin kaksitoistavuotias poika tuli heti auttamaan heitä ylös ja saamaan sukset takaisin jalkaan.

Vanhempi lapsista jatkoi matkaa ylös asti, eikä huomannut muiden pudonneen hissistä. Äiti huuteli hississä ylös nousevalle miehelle, että veisi viestin ylhäällä odottavalle pojalle, ja antoi pojan tuntomerkit.

Mies viittasi ystävällisesti kuulleensa ja vei äidin viestin perille, eikä ilman puhelinta liikenteessä ollut poika näin ehtinyt hätääntyä, vaikka jäi yksin.

Äiti kertoo, ettei tilanne ollut mitenkään vaarallinen, mutta hänen sydäntään lämmittää, että kaikenikäiset ovat valmiita auttamaan rinteessä. Kiitokset välittyvät toivottavasti nyt Kuukkelin kautta näille kahdelle Länsirajalla lomaviikon alkupäivinä lasketelleelle henkilölle.