Ylläs Shuttle ajaa kylien väliä

Ylläksen aluetaksit ajavat maanantaisin ja torstaisin Äkäslompolon ja Ylläsjärven kylien välillä linjaa, jolla pääsee kätevästi ja edullisesti eri paikkoihin vähän kauemmaksi majoitusympäristöstä.

Kylän sisäinen kyyti maksaa 5 euroa ja kylien välinen kyyti 10 euroa. Lainion Snow Villageen pääsee Ylläsjärveltä 10 eurolla ja Äkäslompolosta 15 eurolla.

Ylläs Shuttle poimii myös Onnibussilla tulijat ja menijät maanantaisin, torstaisin ja lauantaisin. On tärkeää, että varaat paikkasi Onnibussi-yhteyteen soittamalla 0400 721 282. Mikäli majoitus on 500 metrin sisällä Ylläs Shuttlen pysäkistä, pääset ovelle tai sinut haetaan ovelta.

Ylläs Shuttlen aikataulut löytyvät Kuukkelin sivulta 24 ja ne näkyvät myös YlläsAround -älypuhelinsovelluksessa, joka on ladattavissa Android-, Windows-, ja iOS-puhelimiin. Sovelluksesta voi myös ostaa liput. Lippuja saa myös YlläsTiketti -sovelluksesta.

Jukka Rajala