Tervehdys toimituksesta!

Kuukkelin toimituksessa paiskitaan hommia uudella kokoonpanolla. Kimmo (vasemmalta) avustaa verkkosivujen ja mainosmyynnin kanssa, Satu (etuvasemmalla) luotsaa lehteä omistaja-päätoimittaja-”jokapaikanhääränä”, Petra ja Jukka (keskellä) ovat lehden pitkäaikaisia toimittajia ja Piritta (oikealla) hyppäsi taittajan saappaisiin.

Vuosi 2017 lähti Kuukkelissa käyntiin uusin kuvioin, kun Luova Media Oy osti lehteä kustantaneen Oy Santa Claus Medias Ltd:n liiketoiminnan.

Hommia paiskitaan yhä tuttuun tapaan ja sisältöä tehdään kuukkelimaisen letkeään (ja tarvittaessa vakavaankin) tyyliin, mutta nyt vain hieman uudistuneella joukkueella.

Toimittajina jatkavat Jukka Rajala ja Petra Kannisto. Jukalla on plakkarissaan jo yksitoista vuotta Kuukkelissa, Petrallakin melkein yhdeksän.

Allekirjoittanut toimii edelleen päätoimittajana, mutta tontilleni aiemmin kuuluneen lehden taittamisvastuun olen siirtänyt Piritta Ristimellalle. Piritta tekee töitä oman yrityksensä, Hiutale Designin, kautta.

Piritan lisäksi toimituksessa työskentelee toinenkin uusi kasvo, Kimmo Kaulanen. Kimmo avustaa Kuukkelin verkkosivujen ja ilmoitusmyynnin kanssa, sekä häärää toimituksen ”yleismies Jantusena”.

Kevätsesongin ajan lehdessä julkaistaan Tuija Laitakarin ja Minna Kurttilan kirjoituksia.

Minna kirjoittaa kolumnia siitä, minkälaista kaupungista muuttaneen elämä on lappilaisessa kyläympäristössä.

Tuija puolestaan pisti asuntonsa vuokralle ja muutti talveksi telttaolosuhteisiin. Tuija kirjoittaa talvitelttaelämän haasteista ja huippuhetkistä jokaisessa kevään lehdessä.

Lehden pitkäaikainen ilmoitusmyyjä Raili Perälä jäi vuoden vaihteessa pois Kuukkelin vahvuudesta, samoin lehdessä yli 18 vuotta työskennellyt Santa Claus Mediasin omistaja Eero Vapa. Eero saattaa kevään mittaan kirjoittaa jokusen jutun. Tästäkin lehdestä löytyy pari.

Iso aukko jääkin paikattavaksi, mutta uusi kokoonpano lähtee viemään Kuukkelia eteenpäin valtavalla innolla ja tietenkin myös pienen jännityksen saattelemana.

Jos rapatessa roiskuu, ota rohkeasti yhteyttä, ja kerro missä meni vikaan.

Soittaa ja viestitellä saa toki muutenkin kuin silloin, kun ollaan menty metsään.

Kuulemme mielellämme kuulumisianne ja otamme vastaan juttuvinkkejä. Yhteystiedot löydät täältä.

Satu Renko