Ylläksen kausikortilla mäkeen Espanjassa

Ylläksen kausikortin ostamalla saa tänä talvena monia uusia etuja lasketteluun liittyen. Korttia vilauttamalla saa alennusprosentteja ruoasta useassa rinneravintolassa sekä suksivuokraamoissa molemmin puolin tunturia. Lisäksi etuja saa esimerkiksi keilauksesta ja kelkanvuokrauksesta.

Tuttuun tapaan kausikortilla voi lasketella yhden päivän kauden aikana sekä Oloksella että Pallaksella. Ylläksen aluebussin käyttö on kausikortin omistajalle ilmaista.

– Kausikortti toimii kanta-asiakaskorttina, Tuomo Poukkanen Ylläs-Skistä kertoo.

Sen hankkimista kannattaa harkita, jos aikoo viettää Ylläksen rinteissä jo parikin viikkoa talvesta.

Kausikortti toimii ilmaiseksi yhden päivän lippuna myös espanjalaisessa Masellan hiihtokeskuksessa, samoin kuin sieltä ostettu kausikortti Ylläksellä.

– Yhteistyöstä sovittiin puolin ja toisin, Poukkanen tuumaa.

Vielä ei espanjalaisen kausikortin käyttäjiä ole Ylläksellä näkynyt, mutta mahdollisuuksia vaihteleviin laskumaisemiin kausikortit tarjoavat.

Masella sijaitsee Pyreneillä, noin 150 kilometriä rannikkokaupunki Barcelonasta pohjoiseen, aivan Espanjan ja Ranskan rajalla, Katalonian alueella. Siellä laskettelukausi näyttää alkaneen marraskuun lopulla, ja kalenterin mukaan sen luvataan jatkuvan huhtikuun lopulle asti.

Lisätietoja Ylläksen kausikorttieduistalöydät osoitteesta yllas.fi ja Masellan hiihtokeskuksesta osoitteesta masella.com

Buen viaje a Masella!

Petra Kannisto